Programma aanmelden

Om jouw evenement aan te melden voor het programma van het Delfshaven Festival gebruik je dit formulier.

Spelregels

• Controleer voor je jouw progamma aanmeldt of deze nog niet online staat.
• Jouw programma moet voorbesproken zijn met Marianne Smitshoek, Projectleider van Delfshaven400.
• Programma moet plaatsvinden in de wijk Delfshaven.
• Als je wijzigingen wilt doorgeven met betrekking tot jouw programma, zoals een gewijzigde datum/tijd, gewijzigde line-up of een uitverkochte voorstelling, dan kan je dit doorgeven via online@delfshavenfestival.nl o.v.v. Wijziging + ‘titel van jouw evenement’. Voeg ook altijd een link toe naar de bestaande programmapagina, zodat de redactie weet om welk programma het gaat. De wijziging zal dan zo spoedig mogelijk verwerkt worden.
• De redactie checkt op correctheid, volledigheid en redigeert mogelijk jouw tekst. Indien jouw programma om wat voor reden dan ook niet wordt geplaatst, krijg je daar per e-mailbericht van.

Uitagenda Rotterdam

Wil je opgenomen worden in de online agenda van Uitagenda Rotterdam, vul dan ook dit formulier in. Het aanmeldingsformulier is vergelijkbaar met het onze.

Let op! Omdat je onderdeel bent van het Delfshaven Festival dien je in de lange omschrijving het volgende toe te voegen:

Dit programma is onderdeel van het Delfshaven Festival 

Na goedkeuring door de redactie van Uitagenda Rotterdam wordt het evenement automatisch opgenomen in de online agenda van Rotterdam Tourist Information en VVV Nederland.

Nieuws