De PALMENTUIN

Datum:
31 jul 2020 - 27 sep 2020
Tijd:
Doorlopend
Locatie:
Piet Heynsplein
Entree:
Gratis
Organisatie:
De PALMENTUIN

Ga deze zomer op een tropisch avontuur en geniet van een stukje paradijs in je eigen stad.

Vanaf het weekend van vrijdag 31 juli opent er een gloednieuw pop-up terras op een van de mooiste plekken in Rotterdam: Het Piet Heynsplein in Historisch Delfshaven. Gelegen tussen de Nieuwe Binnenweg en het MH4 gebied verrijst er deze zomer een exotisch paradijs in eigen stad, De PALMENTUIN!

De PALMENTUIN trakteert deze zomermaanden vooral de nieuwsgierige bezoeker, van vrijdagmiddag tot en met zondagavond, op het beste wat onze havenstad te bieden heeft op het gebied van drinks, food, entertainment, muziek en kunst uit alle windstreken.

De Palmentuin geeft met workshop, exposities en events, samen met de bewoners en publiek, een frisse draai aan het Historische Delfshaven.

Geïnspireerd door bekende pop-up concepten uit wereldsteden als Berlijn, Barcelona, London en New York daagt De PALMENTUIN je uit om deze zomer op een tropisch avontuur te gaan en te genieten van een stukje paradijs in je eigen stad. Van stand-up comedy, tot film screenings, wijnproeverijen, salsa lessen, yoga, circulaire markten, spelletjes, multiculturele muziek en dansvoorstellingen. De Palmentuin heeft het deze zomer allemaal! Dus vier van vakantie in eigen land en waan je in een paradijs.

OPENINGSTIJDEN
31 juli t/m 27 september 2020
Elke vrijdag t/m zondag | 14:00-23:00