Echoes of a Pilgrim

Datum:
30 jul 2021
Tijd:
17:00 - 22:00 uur
Locatie:
Piet Heynsplein
Entree:
Gratis
Organisatie:
Grounds
Delfshaven Festival

Poppodium Grounds verandert het Piet Heijnsplein in een open air muziekpodium met een dichterlijk randje tijdens het tweedaagse ‘Echoes of a Pilgrim’. Bereid je voor een middag- en avondvullend programma vol muzikaal en culinair genot.

Line up (tijden onder voorbehoud)

17:00 – 17:45 Elyas Khan

Elyas Khan is een componist en performer, geboren in Londen. Gevoed door een Indo-Pakistaans erfgoed en een onderdompeling (muzikaal en theatraal) in het hart van de artistieke nevel van New York (waar hij zich als tiener vestigde), reist Elyas de wegen van de wereld om zijn muziek te produceren, van New York in Bombay , van Berlijn tot Casablanca.

“Elektronische chaos, soulvolle stem en sexy groove.”

18:30 – 19:15 One World Orchestra
One World Orchestra is een band rond dichter en spoken word artiest Mauricio Divrajes.

20:00 – 21:00 Grupo Pilon
De meest meeslepende muziek komt vaak uit een staat van verplaatsing of vergankelijkheid, en het in Luxemburg gevestigde, Kaapverdische ensemble Grupo Pilon is zeker geen uitzondering. Opgericht door tweede generatie Kaapverdische immigranten, is de muziek van Grupo Pilon niet geworteld in Lissabon zoals veel van hun voorouders, maar in West-Europa. Het resultaat is dat de percussieve synth-gedreven kuduro-dansmuziek die alle conventies verplettert met zijn rauwe behendigheid en pure uitbundigheid.