UPDATE 2 | Delfshaven400

Coronamaatregelen & Delfshaven400

Update: woensdag 20 mei 2020

Per 1 juni kunnen we wat meer samen komen. Dat is heel erg fijn. De aangekondigde versoepelingen betekenen echter dat we Delfshaven400 niet door kunnen laten gaan zoals we voor ogen hadden: Een vier weken durend festival boordevol muziek, dans, spoken word, exposities, eten, drinken en tal van andere activiteiten voor jong en oud.

Historisch Delfshaven heeft genoeg te bieden dus focussen we ons op wat wél kan. Uiteraard binnen de toegestane coronamaatregelen. Daarom organiseren we in 2020 een compacte vorm van Delfshaven400 met exposities, wandel- en fietsroutes, eten, drinken en een tal van andere activiteiten voor jong en oud. De komende maanden zetten we dit pareltje van Rotterdam, haar bewoners en de rijke historie in de schijnwerpers.

We hebben reeds een mooi programma met onder andere de Halve Maen (12 juni open voor publiek), de digitale tijdmachine TimeTransit, de expositie in de Pelgrimvaderskerk, (digitale) portretten van Petites Images  en een documentaire van Droomkoffer. Verder zijn er met een aantal andere organisaties en programmamakers veelbelovende gesprekken gaande en komt er mogelijk meer bij. Hou dus de komende weken deze website en de social media kanalen in de gaten.

Let ondertussen goed op jezelf en de mensen om je heen. Hou je aan de basisregels en hopelijk tot snel.

Voor een compleet overzicht van de maatregelen kijk op rijksoverheid.nl/coronavirus

Nieuws